top of page

Grundfoss Jetpomp MQ3-35

64252
€499.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Grundfoss

MQ3-35 AOA-BVBP

Compleet systeem De MQ is een complete, alles-in-één unit met pomp, motor, membraantank, druk- en debietsensor, regelaar en terugslagklep. De controller zorgt ervoor dat de pomp automatisch start als er water wordt verbruikt en automatisch stopt als het verbruik stopt. Daarnaast beschermt de controller de pomp bij storingen.

Installatie Door zijn compacte ontwerp neemt de pomp niet veel ruimte in en is hij eenvoudig te installeren. Er is geen ruimte rond de pomp nodig.

Eenvoudige bediening De pomp is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met AAN / UIT-knop en indicatielampjes voor indicatie van de bedrijfstoestand van de pomp.

Zelfaanzuigende pomp Omdat de MQ zelfaanzuigend is, kan hij water van een niveau onder de pomp pompen. Mits gevuld met water is de pomp in staat om in minder dan 5 minuten water van een diepte van 8 m te pompen. Dit vergemakkelijkt de installatie en het opstarten van de pomp en zorgt voor een betrouwbaardere watertoevoer in installaties waar het risico bestaat op drooglopen en lekkages in aanzuigslangen of leidingen.

Ingebouwde beschermingsfuncties Bij blootstelling aan drooglopen of te hoge temperatuur, bijvoorbeeld bij vastlopen of overbelasting, stopt de pomp automatisch, waardoor een motor doorbranden wordt voorkomen.

Automatische reset De pomp heeft een automatische resetfunctie. In geval van drooglopen of soortgelijk alarm, zal de pomp stoppen. Er wordt gedurende 24 uur elke 30 minuten geprobeerd opnieuw op te starten. De reset-functie kan worden gedeactiveerd.

Laag geluidsniveau Dankzij het hydraulische ontwerp en de interne koeling is de pomp extreem geluidsarm en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Drukvat De ingebouwde druktank vermindert het aantal starts en stops bij lekkages in het leidingsysteem, waardoor er minder slijtage aan de pomp optreedt.

Onderhoud Er is geen onderhoud aan de pomp nodig.

VLOEISTOF:
Verpompte vloeistof: Water
Bewaar dit product voor later
bottom of page